Regio Noord Holland

Onze werkomgeving

Over NKB

Introductie

HOE NKB ZICH ONDERSCHEIDT IN DE BOUWWERELD.

NKB Bouwbedrijf heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd van vertrouwen, vakmanschap en innovatie. Ons streven naar perfectie en klanttevredenheid heeft ons op de voorgrond geplaatst in de bouwindustrie. We zijn er trots op dat we dromen omzetten in realiteit en dat we de standaard zetten voor bouwkwaliteit.

“Van begin tot eind was werken met NKB Bouwbedrijf een droom. Hun aandacht voor detail en passie voor het vak resulteerden in een thuis waar we elke dag trots op zijn.”

- Jeroen van der Berg, zaandam

Onze missie

Wij zetten al onze kennis en expertise in om de dromen van onze klanten tot leven te brengen, elke dag, steen voor steen.

Onze visie

Vooruit kijken naar de toekomst van bouwtechnieken, terwijl we de tradities en vakmanschap die ons definieerden, koesteren.

Onze waarde

Wij staan voor onberispelijke kwaliteit, integriteit bij elke stap en duurzame constructies bij het uitvoeren van ons werk.

KENMERKEND PROCES

ONS WERKPROCES

Bij NKB Bouwbedrijf streven we naar perfectie in elk project. Van het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering, ons toegewijde team zorgt voor transparantie, kwaliteit en vakmanschap. Elke stap van ons proces is erop gericht om uw visie tot leven te brengen, met de zekerheid van een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig resultaat.

DEFINIËREN VAN HET ONTWERP

Bij NKB Bouwbedrijf begint elk project met luisteren. We nemen de tijd om uw wensen en ideeën te begrijpen. Door middel van tekeningen en vrijblijvende gesprekken zorgen wij voor duidelijkheid, zodat we samen met u een solide basis kunnen leggen voor een succesvol project.

Wensen INSCHATTEN

Na de initiële gesprekken en ontwerpfase richten we ons op de haalbaarheid van het project. We denken met u mee om uw visie zo efficiënt en professioneel mogelijk te realiseren, rekening houdend met zowel budget als kwaliteit.

UITVOERING VAN HET PROJECT

Met een focus op duurzaamheid en precisie brengen we uw ontwerp tot leven. Of het nu gaat om renovatie, onderhoud of verbouwing, we realiseren het met vakmanschap en topkwaliteit producten, voor een resultaat waarop we samen trots zijn.

Het start allemaal met een persoonlijk gesprek waarin we uw wensen en vereisten bespreken. Vervolgens voeren we een grondige site-evaluatie uit, waarna we een gedetailleerde offerte voorstellen. Na goedkeuring starten we met de voorbereidingen en vervolgens de bouwwerkzaamheden.
De duur van een renovatie hangt af van de omvang en complexiteit van het project. Een kleine renovatie kan enkele weken duren, terwijl een complete verbouwing enkele maanden in beslag kan nemen. We zullen echter altijd een geschatte tijdlijn geven tijdens de planningsfase.
Ja, we hebben een netwerk van vertrouwde professionals waarmee we samenwerken om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw project tot in de puntjes is verzorgd.
We zijn trots op onze kwaliteit en vakmanschap. Elk project dat we voltooien, wordt geleverd met een garantie. De duur en voorwaarden variëren afhankelijk van het project, maar dit wordt allemaal duidelijk uiteengezet in ons contract.

Bij NKB Bouwbedrijf streven we naar transparantie in alle kosten. Onze offertes zijn gedetailleerd en we bespreken alle potentiële kosten vooraf. Mocht er tijdens de bouw iets onverwachts opduiken, dan communiceren we dit direct en bespreken we de beste oplossing met u.

Informatie aanvragen