Regio Noord Holland

Onze werkomgeving

Diensten

Echte vakmanschap

Wat bieden wij aan?

Bij ons staat kwaliteit voorop. We zijn trots op ons vakmanschap en de hoogwaardige diensten die we bieden. Met een team van ervaren professionals zorgen we ervoor dat elk project voldoet aan de hoogste normen van de bouwindustrie.

Project Management

Onze ervaren projectmanagers zorgen voor een gestroomlijnde uitvoering van elk project.

BADKAMER RENOVATIES

Ons team begeleidt u van ontwerp tot uitvoering, waarbij we rekening houden met uw wensen, behoeften en budget.

TIMMERWERK

Timmerwerk is de kunst van het creëren en assembleren van structurele elementen en details met hout.

SCHILDER WERKZAAMHEDEN

Bij NKB Bouwbedrijf beschikken we over ervaren schilders die zowel interieur als exterieur met precisie aanpakken.

BINNENRENOVATIES

Ons team van professionals bij NKB Bouwbedrijf is gespecialiseerd in het transformeren van binnenruimtes.

Uitbouw

Ruimte is een kostbaar goed. Als uw woning of bedrijfspand behoefte heeft aan meer ruimte, is een uitbouw de ideale oplossing.

BUITENRENOVATIES

Vernieuwen van gevels, het aanbrengen van isolatie, het vervangen van dakbedekking of het opnieuw inrichten van tuinen, ons team staat klaar om uw externe ruimte te transformeren.

DAKKAPEL

Een dakkapel kan een wereld van verschil maken voor uw woning. Het vergroot niet alleen de leefbare ruimte, maar zorgt ook voor meer natuurlijk licht en verbetert de esthetiek van uw huis.

Het start allemaal met een persoonlijk gesprek waarin we uw wensen en vereisten bespreken. Vervolgens voeren we een grondige site-evaluatie uit, waarna we een gedetailleerde offerte voorstellen. Na goedkeuring starten we met de voorbereidingen en vervolgens de bouwwerkzaamheden.
De duur van een renovatie hangt af van de omvang en complexiteit van het project. Een kleine renovatie kan enkele weken duren, terwijl een complete verbouwing enkele maanden in beslag kan nemen. We zullen echter altijd een geschatte tijdlijn geven tijdens de planningsfase.
Ja, we hebben een netwerk van vertrouwde professionals waarmee we samenwerken om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw project tot in de puntjes is verzorgd.
We zijn trots op onze kwaliteit en vakmanschap. Elk project dat we voltooien, wordt geleverd met een garantie. De duur en voorwaarden variëren afhankelijk van het project, maar dit wordt allemaal duidelijk uiteengezet in ons contract.

Bij NKB Bouwbedrijf streven we naar transparantie in alle kosten. Onze offertes zijn gedetailleerd en we bespreken alle potentiële kosten vooraf. Mocht er tijdens de bouw iets onverwachts opduiken, dan communiceren we dit direct en bespreken we de beste oplossing met u.

Informatie aanvragen